Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Brakel ontkent Bauman-gerucht

02 dec 2014, 06.53Nieuws

BRAKEL – Brakel heeft geen contact gehad met Karel Bauman over een eventuele overgang naar de vierdeklasser.

Dat zegt Brakel-voorzitter Bennie van Veen die daarmee geruchten over een eventuele aanstelling van Bauman als nieuwe hoofdtrainer voorlopig ontzenuwt. Op social media werden hierover vorige week balletjes opgegooid en ook op de Bommelerwaardse voetbalvelden zingt deze mogelijkheid rond. Bauman was vorig seizoen nog tijdelijk hoofdtrainer van de hoofdmacht van Roda Boys.

Onrust
Van Veen: “Dit gerucht speelde al toen er vorige maand onrust binnen de club was en het verhaal ging dat Van de Braak (huidig hoofdtrainer, red.) aan de kant zou worden gezet. Bauman zou een goede stand-in zijn. Nu we besloten hebben om het seizoen met Van de Braak af te maken, denkt dezelfde groep kennelijk dat we Bauman nu voor na de zomer op het oog hebben.”

Brakel nodigt belangstellenden tot maandag 8 december uit om te solliciteren op de functie van hoofdtrainer. Bestuur en Edwin van de Braak besloten vorige maand om na drie seizoenen uit elkaar te gaan. Van de Braak was daarvoor jarenlang jeugdtrainer bij Brakel.

Stapje hogerop
Volgens Van Veen gaat de zoektocht nu uit naar een ander type trainer. Van de Braak geldt vooral als opbouwtrainer. Qua resultaat verbleekt dit seizoen bij zijn voorgaande twee voetbaljaargangen. Van Veen: “Brakel heeft nog steeds de ambitie om een stapje hogerop te maken en we zoeken iemand die iets in de groep teweeg kan brengen.”

André van der Vlerk