Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Brederodes breekt met trainer Charly Olf

08 nov 2018, 22.37Nieuws
(foto: Peter Verbeek)

VIANEN – Voorafgaand aan de training heeft het bestuur van Brederodes trainer Charly Olf woensdagavond op non-actief gesteld. “Er was onvoldoende chemie tussen de trainer en de spelers”, zegt voorzitter Hans van Breukelen.

De laatste weken zijn er diverse keren gesprekken gevoerd over de stroeve wijze van communiceren tussen Olf en de selectie.

“Charly is erg ambitieus en gedreven, misschien wel meer dan deze groep aankan”, laat voorzitter Hans van Breukelen weten. “De jongens gingen niet voor hem door het vuur. Als bestuur hadden we niet het vertrouwen dat de situatie op korte termijn zal verbeteren. Mede door de slechte resultaten, 4 punten uit zeven wedstrijden, hebben we daarom, en dat betreuren we ten zeerste, het besluit moeten nemen om te breken met Charly Olf."

Tot nader orde zullen assistent-trainer Hans van Doorn en Erik van Mourik, trainer van het tweede elftal, de selectie begeleiden. "Zowel het bestuur als de technische staf beraadt zich over nader te nemen stappen.”

Rauw op dak
De beslissing van het bestuur van Brederodes is Olf rauw op het dak gevallen. “In de voorbereiding hebben we heel veel geblesseerde spelers gehad. Daar kwam bij dat de selectie, in vergelijking met vorig seizoen, onervaren is. Logisch dat dit van invloed is geweest op de prestaties. Maar ik zag nog voldoende perspectief en ik heb dit écht niet zien aankomen.”

Brederodes staat na zeven wedstrijden dertiende (voorlaatste) in de 2e klasse F.

Peter Verbeek

Verslaggever en fotograaf regio Vianen Mail Peter >