Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Brederodes verwelkomt zes nieuwe spelers

11 apr 2018, 16.21Nieuws
(foto: Peter Verbeek)

VIANEN – De technische staf van Brederodes heeft afgelopen week zes spelers verwelkomd die hebben aangegeven volgend seizoen in de geelgroene kleuren te willen voetballen.

Na dit seizoen stoppen bij Brederodes alle dertigers.

Nieuw: Sven Noordijk (19) en Alexander Mc Dermott (19) komen van  Kozakken Boys O19-1. Abdel Tugfi (19) speelt in Elinkwijk 19-1, terwijl Martin Shijakov (22) overkomt van SC Everstein. Tom Boerboom (19) en Dylan Warmenhoven (21) keren na een uitstapje bij Lekvogels respectievelijk Delta Sports terug op het vertrouwde nest.

“Afscheid nemen van veel routine en vervangen door jeugd brengt risico’s met zich mee”, vertelde trainer Charly Ooft. “Jonge spelers zijn wisselvallig maar wél gretig. We gaan voor een selectie van 18 tot 19 spelers die qua niveau niet voor elkaar onder doen.”

Peter Verbeek

Verslaggever en fotograaf regio Vianen Mail Peter >