Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Buijs: 'Dan moet A1 maar spelen met de jeugdvoorzitter op de bank'

13 jan 2018, 20.06Nieuws
(foto: Rick den Besten)

WERKENDAM - Kozakken Boys volgende week met JO19-1 en met de jeugdvoorzitter op de bank tegen Jong Sparta? Volgens trainer Danny Buijs zou het zomaar kunnen...

"Er is al acht weken iets raars aan de gang", zei Buijs zaterdagmiddag in Katwijk voor de camera's van Fox Sports.

"Een aantal mensen binnen de club vindt dat A1 zaterdag op het hoofdveld moet spelen. Als mijn jongens vinden dat A1 het dan maar moet doen tegen Jong Sparta, met de jeugdvoorzitter op de bank, dat sluit ik me daar bij aan. Ik sta achter ze. Dan gaan wij vanaf de tribune kijken hoe ze het er vanaf brengen."

Oefenwedstrijd
Vóór het competitieduel Kozakken Boys-Jong Sparta heeft Buijs een oefenwedstrijd geregeld om spelers die terugkomen van een blessure weer ritme te laten opdoen. Op het hoofdveld. "A1 moet dan naar een bijveld of naar een ander tijdstip. Laten we denken in oplossingen."

Volgens Buijs wordt er door sommigen binnen Kozakken Boys juist in problemen gedacht. De kwestie sluimert al acht weken, maar is nog altijd niet opgelost. "Als dat de prioriteiten zijn van de club sluiten wij ons daar bij aan..."

Embedded rich media on Twitter