Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Capelle breekt per direct met Ron Timmers

19 dec 2018, 10.12Nieuws

CAPELLE A/D IJSSEL/REGIO - Capelle en Ron Timmers zijn dinsdagavond per direct uit elkaar gegaan, meldt Voetbal Rotterdam

Timmers, die bezig was aan zijn eerste hele seizoen, stapte vorig jaar in bij Capelle. In zijn eerste periode kon Timmers de club niet in de derde divisie houden. Dit seizoen heeft Capelle, mede door vertrekkende spelers en blessures, niet aan de verwachtingen kunnen voldoen.

Onder Timmers kende Capelle een wisselende eerste seizoenshelft. Na 15 wedstrijden neemt de ploeg een veertiende plaats in in de zaterdag hoofdklasse A en heeft het drie punten achterstand op de veilige plaatsen.

Ton van Bremen neemt de komende tijd de leiding over het eerste elftal op zich. Capelle gaat zich beraden over de definitieve opvolging.

Lees meer over : Capelle, Ron Timmers