Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Cesco Agterberg per direct nieuwe trainer van ASWH

20 feb 2018, 15.27Nieuws

HENDRIK-IDO-AMBACHT - ASWH heeft het plotselinge vertrek van Jack van den Berg naar Katwijk snel kunnen invullen. Cesco Agterberg (43) is per direct de nieuwe trainer van de Ambachtse derdedivisionist. Hij tekent een contract voor anderhalf jaar.

De TC van ASWH was er al snel van overtuigd dat de inwoner van Werkhoven de juiste man is. Zijn ruime ervaring als trainer, uitstekende staat van dienst, vermogen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge spelers en het goede gevoel dat ontstond in de gesprekken gaf de doorslag.

Cesco Agterberg is al ruim twintig jaar actief in het trainersvak. Hij werkte als jeugdtrainer bij Elinkwijk, Argon en AZ, waarna hij hoofdtrainer werd bij Woerden. Na een periode van een jaar als assistent-trainer van Al Hazm Sport Club in Saoedi-Arabië keerde Agterberg terug naar Nederland, waar hij achtereenvolgens trainer was van Alphense Boys, Sportlust '46, Excelsior Maassluis en SC Feyenoord. Dit seizoen was hij actief bij de Utrechtse zaterdageersteklasser DHSC, waar hij onlangs om hem moverende redenen stopte.

Bijzonder is dat Agterberg met al de clubs waar hij hoofdtrainer was een kampioenschap mocht vieren en dus ook met al zijn werkgevers promoveerde.