Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Chris van der Weide op bank bij Ammerstol

17 sep 2018, 07.00Nieuws

AMMERSTOL – Een vriendendienst. Zo omschrijft oefenmeester Chris van der Weide zijn rentree bij vierdeklasser Ammerstol. De huidige trainer Rieny Looren de Jong beschikt nog niet over een trainerslicentie.

,,Hij moet nog punten halen en rondt de cursus in december af. Tot die tijd zit ik met hem op de bank bij Ammerstol.”

Van der Weide, die aan het eind van het seizoen 2017-2018 door Stolwijk aan de kant werd gezet, is niet van plan op korte termijn zijn trainersloopbaan voort te zetten. ,,Ik ben in principe alleen op zaterdag beschikbaar. Ik heb een nieuw huis gekocht in Ammerstol en ben wel een tijdje zoet met het verbouwen.”

Van der Weide schrok van het spel van Ammerstol in de bekerwedstrijd tegen Linschoten. ASV verloor op eigen veld met 1-6. ,,Het was dramatisch. Er moet heel wat gebeuren om dat niveau op te schroeven.”

Pieter van der Laan

Verslaggever regio Krimpenerwaard Mail Pieter >