Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Coerts en Romeijn kijken uit naar competitiestart

18 aug 2014, 06.15Nieuws

OTTOLAND – De maatjes Wouter Romeijn en Lars Coerts hopen bij derdeklasser VVAC het plezier in het voetbalspelletje terug te krijgen. Op De Put zijn ze blij met de komst van de ervaren spelers.

“Samen met Khalid Bendami, toch ook enkele jaren actief geweest in de tweede klasse, denken we VVAC een kwaliteitsimpuls te kunnen geven. Met ons erbij kunnen we misschien aan het einde van het seizoen wel zeggen: 'drie keer is scheepsrecht', want de afgelopen twee voetbaljaren is deelname aan de nacompetitie net niet gelukt”, aldus de vijf jaar geleden bij VVAC vertrokken Lars Coerts.

Waarde|
“Na een jaartje Nieuw-Lekkerland en vier seizoenen bij Hardinxveld vond ik het tijd om terug te komen. Ik heb dat altijd beloofd en in mijn ogen kun je dat beter op jongere leeftijd doen, dan als je al in de dertig bent. Nu kan ik nog van waarde zijn, over een paar jaar moet je dat maar afwachten”, lacht de 27-jarige aanvaller, wiens zus Lotte na vijf jaar actief te zijn geweest bij SteDoCo ook weer actief is op De Put.

Nieuwe uitdaging
De terugkeer van Coerts deed zijn voetbalvriend Wouter Romeijn (26) ook besluiten naar de Bloklandsekade te komen. “Na twintig jaar Hardinxveld ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik was het plezier volkomen kwijt. Lars is een maatje van mij en verder heb ik onder Ton Heijstek vijf jaar heel fijn getraind. Zijn werkwijze bevalt mij zeer goed. Altijd scherp en zijn trainingen zijn tactisch gezien van hoog niveau. Daar leer je van als voetballer en word je beter van. Verder motiveert Ton enorm en dat zie je terug op zaterdag.”

Samen met Lars Coerts kijkt de middenvelder uit naar de eerste competitiewedstrijd. “Thuis tegen Peursum. Dat wordt een reünie op 6 september, want in het verleden voetbalde ik samen met de nu in Giessenburgse dienst spelende Michel Roza, Dennis Vogel en Martijn de Jong.”

Theo Sprong