Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Contract voor Kenny Anderson bij RKC Waalwijk

17 jun 2013, 14.41Nieuws

WAALWIJK/ARKEL - Kenny Anderson (21) uit Arkel heeft bij eredivisionist RKC Waalwijk een contract voor twee seizoenen ondertekend, met een optie voor een derde jaar.

De middenvelder maakt al vanaf de D3 (seizoen 2002-2003) deel uit van de jeugdopleiding van RKC Waalwijk, nu Willem II/RKC Waalwijk. In de laatste wedstrijd van afgelopen seizoen, uit tegen NEC, maakte hij zijn basisdebuut in de hoofdmacht. Voormalig jeugdinternational Kenny Anderson luisterde dat op met een doelpunt.

Janus van Gelder, manager technische zaken van RKC Waalwijk, is blij met de handtekening van Anderson. "Kenny is een karakterventje. Een echte RKC'er. Hij kan op het middenveld op meerdere posities uit de voeten en is een echte aanjager", zegt hij op de clubwebsite.

Kenny Anderson scoorde afgelopen seizoen acht keer in het beloftenteam van RKC Waalwijk.