Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Contractverlenging Teus Jakobs een formaliteit

10 jan 2012, 07.35Nieuws

ARKEL - Tijdens de nieuwjaarsreceptie maakte voorzitter Achille Kooij van ASV Arkel bekend dat het contract met hoofdtrainer Teus Jakobs is verlengd.

“We hebben er niet lang over gepraat. Na 30 seconden waren we er uit”, lacht Teus Jakobs. “Het was een formaliteit. Over de eerste maanden ben ik tevreden, met uiteraard de bekerwinst op Schelluinen als hoogtepunt. Dat was leuk, maar niet meer dan dat. In de competitie is het nog te wisselvallig. De ene week winnen we met 4-1 en de week erop verliezen we met dezelfde cijfers. Het is alles of niets. Deze groep is nog jong en enkele ervaren spelers erbij, zou niet verkeerd zijn. Bovendien zijn Arkelse jongens, die nu elders voetballen, van harte welkom volgend seizoen. Met een bredere selectie doe je mee om de prijzen en dat willen we; ook in mei nog een paar wedstrijden spelen.”

Lees meer over : Teus Jakobs, ASV Arkel