Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Contractverlenging voor Gert Heysteeg bij Beesd

04 feb 2016, 23.17Nieuws
(foto: Jeroen de Bruin - DBRN Fotografie)

BEESD - Zondagvierdeklasser Beesd is met hoofdtrainer Gert Heysteeg contractverlenging overeengekomen. De 38-jarige inwoner van Beesd tekent voor één jaar bij.

Beesd staat momenteel teleurstellend twaalfde in 4F. "Maar zowel de spelersgroep als het bestuur heeft unaniem aangegeven veel vertrouwen te hebben in mijn aanpak en in een langere samenwerking", aldus Heysteeg. "Voor mij voldoende reden om, ondanks de tegenvallende positie op de ranglijst, met veel plezier en vertrouwen bij te tekenen."

Ook Dick Hol, trainer van het tweede elftal, blijft een jaar langer aan vv Beesd verbonden.

"Met Gert en Dick hebben we trainers die perfect passen bij onze vereniging. We vertrouwen erop dat zij ons ook sportief kunnen doorontwikkelen naar het niveau waarop we als vereniging willen uitkomen", zegt Max Kroeze, voorzitter van Beesd.