Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Dammyano Grootfaam naar Kozakken Boys

14 jan 2014, 08.20Nieuws

WERKENDAM - Kozakken Boys heeft voor volgend seizoen de 22-jarige Dammyano Grootfaam aangetrokken. Hij komt over van SV Real Lunet.

Dammyano Grootfaam speelde in de jeugd voor TOP Oss en NEC Nijmegen, waar hij aan het einde van het seizoen 2009-2010 een opleidingscontract tekende. Door een blessure kwam hij weinig aan spelen toe, maar toch werd zijn contract opengebroken en verlengd tot eind juni 2013.

Op 27 augustus 2011 maakte hij zijn debuut in de basis van NEC. In de tweede helft van dat seizoen werd hij verhurd aan FC Oss.

Maatschappelijke carrière
In de zomer van 2013 was Dammyano Grootfaam op proef bij FC Eindhoven, maar speler en club kwamen er niet uit. Vor Grootfaam reden om de voorkeur te geven aan zijn maatschappelijke carrière en, samen met onder anderen Arda Havar, in de zondag 4e klasse bij SV Real Lunet te gaan spelen.

Grootfaam is van oorsprong een rechtsbuiten, maar trainer Wiljan Vloet leerde hem ook als verdediger te kunnen spelen.