Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Daniel Gonçalves verruilt tweede elftal Nivo Sparta voor GVV’63

13 jun 2016, 13.13Nieuws

GAMEREN – Daniel Gonçalves komt volgend seizoen uit voor vierdeklasser GVV’63. De 19-jarige belofte komt over van het tweede elftal van Nivo Sparta.

De aanvaller met Portugese roots kon bij de Bommelse club niet op speeltijd in het eerste elftal rekenen; in het seizoen 2015-2016 maakte hij welgeteld nul minuten in de hoofdmacht van Nivo Sparta, ondanks zijn optredens in de voorbereiding op het seizoen.

Hij hoopt nu bij GVV’63 wel aan spelen toe te komen: “Bij Nivo heb ik veel geleerd, maar ik wil ook een keer meemaken hoe het is bij een eerste elftal. Ik ben graag belangrijk voor een team en ik wil daarom ook wat anders proberen, mede omdat er weer veel nieuwe spelers naar Nivo komen. Of ik bij GVV’63 gelijk bij het eerste elftal aansluit weet ik nog niet, maar ik zit in ieder geval bij de selectie en ik moet gewoon tijdens de training doen waar ik goed in ben en laten zien wat ik kan. Dan zou het goed moeten komen, want ik denk dat ik hier wel de kans krijg.”

Gezellig
Dat de gang naar sportpark Maartens Hof gepaard gaat met een seizoen in de vierde klasse, was voor Gonçalves naar eigen zeggen geenszins een sta-in-de-weg: “Het is geen slechte club, maar het is wel jammer dat we komend seizoen een klasse lager gaan spelen. Daar moeten we dit seizoen maar aan gaan werken”, aldus de aanvaller, die klinkt alsof hij al jaren bij GVV’63 speelt.

De Gamerse club genoot altijd al zijn voorkeur: “Het is een leuke en gezellige club en het is fijn dat het zo dicht bij huis is. Bovendien wilde mijn schoonfamilie altijd al dat ik naar hun dorpsclub zou komen, want dat zijn echte Gamerse mensen”, vertelt Gonçalves lachend. “Maar de uiteindelijke beslissing heb ik nog altijd zelf moeten nemen natuurlijk.”

Martin van Hemert

Lees meer over : Daniel Goncalves, GVV'63, Nivo Sparta