Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Danny Makkelie reikt certificaat uit bij Drechtstreek

07 mrt 2016, 20.50Nieuws

PAPENDRECHT - Internationaal topscheidsrechter Danny Makkelie komt zaterdag 12 maart naar sportpark De Oostpolder in Papendrecht om VV Drechtstreek het ARAG-certificaat uit te reiken.

Dit kwaliteitskeurmerk (dat toegekend wordt door de KNVB en hoofdsponsor ARAG) staat voor een professioneel arbitragebeleid. VV Drechtstreek heeft de afgelopen jaren een dergelijk beleid uitgestippeld waarin o.a. werving, begeleiding en scholing van de verenigingscheidsrechters staat beschreven. Daarnaast heeft de Drechtstreek-scheidsrechterscommissie samen met de KNVB nauw contact met vier andere verenigingen in de regio (Alblasserdam / Oranje Wit / De Alblas / Papendrecht) om ervaringen in dit proces te delen.
 
Nadat omstreeks 11.30 uur het ARAG-certificaat in de kantine zal worden uitgereikt aan scheidsrechtercoördinator Steven Wierckx en voorzitter Bas Rietveld zal Danny Makkelie een rondje langs de velden doen om de Papendrechtse scheidsrechters aan het werk te zien.