Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

David Toxopeus als assistent naar OJC Rosmalen

29 jan 2016, 15.22Nieuws

VIANEN – David Toxopeus, bezig aan zijn vijfde seizoen als hoofdtrainer van Brederodes (zondag), is komend seizoen onder de pannen. Hij gaat als assistent-trainer aan de slag bij Topklasser OJC Rosmalen.

Na vier succesvolle seizoenen bij Brederodes, waarin Toxopeus met de groengelen naar de derde klasse promoveerde, liet hij begin oktober al aan weten dat het zijn laatste jaar bij deze club zou zijn. Hij heeft in die lange periode voor zowel jeugd als senioren zijn best gedaan een steentje bij te dragen om Brederodes verder te helpen in haar ontwikkeling.

Cursus TC 1
De ambities van David Toxopeus liggen echter hoger. Vanuit de regio Utrecht was er veel positieve interesse. Mede omdat hij volgend seizoen is toegelaten voor de cursus TC 1 heeft hij er echter bewust voor om, als assistent van David Vegt (de huidige trainer van VVIJ/IJsselstein), te kiezen voor OJC Rosmalen.

”Bij de grootste amateurclub van Nederland zie ik volop mogelijkheden om me verder te ontwikkelen. Wat betreft Brederodes gaat het dit seizoen wat resultaten betreft een stuk minder dan de voorgaande vier seizoenen (het elftal staat voorlaatste, PV). Maar ik hoop het seizoen hier, waar ik met heel veel plezier heb gewerkt, positief af te sluiten door met deze selectie in de derde klasse te blijven”.

Peter Verbeek