Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

David Toxopeus bezig aan laatste seizoen bij Brederodes

21 okt 2015, 09.04Nieuws
David Toxopeus vertrekt na vijf seizoenen bij Brederodes. (foto: Peter Verbeek)

VIANEN - Het vijfde seizoen van Davix Toxopeus als hoofdtrainer van zondagderdeklasser Brederodes wordt ook zijn laatste. Toxopeus heeft het bestuur laten weten op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

David Toxopeus gaat volgend seizoen de opleiding TC1 doen. "Ik ben straks gewoonweg toe aan een nieuwe uitdaging. De club heeft nu tijd genoeg om een goede opvolger te zoeken voor deze geweldige, talentvolle selectie. Ik denk dat dit rust en duidelijkheid geeft", licht Toxopeus toe.

De huidige positie op de ranglijst -Brederodes staat dertiende- is niet van invloed geweest op de beslissing van Toxopeus. "Ik heb de volle motivatie om er weer een mooi seizoen van te maken en heb nog heel veel vertrouwen in de spelersgroep. Mochten we alsnog kampioen worden, zal dit mijn keuze niet veranderen."

Lees meer over : David Toxopeus, Brederodes