Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

De Alblas blaast niet hoog van de toren

20 sep 2018, 07.46Voorbeschouwing
(foto: Richard van Hoek)

OUD-ALBLAS - Bij De Alblas is het voorzichtigheid troef als het om prognoses gaat. Logisch, gezien het feit dat nieuwe trainer John den Dunnen nogal wat nieuwe spelers moet inpassen na het vertrek van belangrijke krachten als Walter Heijkoop, Job van Vliet en Rianto Vrutaal.

"Ik heb de achterhoede voor een belangrijk deel nieuw moeten inrichten", vertelt Den Dunnen. "Ook qua systeem was het handig om aanpassingen te doen. 4-3-3 leek me niet de beste optie omdat het ons mijns inziens aan de juiste buitenspelers ontbreekt om met die strijdwijze succesvol te kunnen zijn."

"Ik heb in de voorbereiding veel overlegd met de groep voordat ik beslissingen nam. Je kunt als coach namelijk wel dingen willen, maar voorwaarde is wél dat de spelers daar achter staan. Hoe het uit zal pakken? Vraag het me na een wedstrijd of zes nog maar een keer. Dan weten we meer."

Jan Timmer

Verslaggever regio West-Alblasserwaard Mail Jan >