Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

De Alblas heeft technische staf rond

05 jun 2018, 17.32Nieuws

OUD-ALBLAS - Met het aantrekken van de ervaren verzorger Huib de Sprong, hij komt over van zaterdaghoofdklasser Xerxes DZB , heeft De Alblas de begeleiding van de A- selectie voor het komend seizoen compleet.

Eerder was John den Dunnen, nu werkzaam  bij Wieldrecht, als hoofdtrainer aangetrokken. Hij wordt komend seizoen geassisteerd door Ad Verhoeven, die het afgelopen seizoen De Alblas 3 onder zijn hoede had.

Najib Azaroiali neemt na een succesvolle periode als trainer van De Alblas JO19-1 volgend seizoen het tweede elftal onder zijn hoede. Onder toeziend oog van voorzitter Cees Kortleve en bestuurslid Peter Wemmers ondertekenden zij gezamenlijk hun contract.