Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

De Alblas laat ‘opstuitgoal’ rusten

13 mei 2018, 14.38NieuwsUpdate
(foto: Rick den Besten)

OUD-ALBLAS – Voetbalvereniging De Alblas heeft besloten de zaak tegen het in haar ogen onterecht toegekende doelpunt van Groote Lindt in de thuiswedstrijd tegen die club, alsnog te laten rusten.

Groote Lindt-speler Patrick Tukker scoorde donderdagmiddag direct uit een opstuitbal en bezorgde zijn ploeg daarmee de drie punten. Deze onsportieve actie, waarvoor Tukker inmiddels spijt heeft betuigd, deed veel stof opwaaien.

Weinig kans
“Na contact met de KNVB hebben we besloten er geen zaak van te maken”, vertelt Bert van Mourik namens De Alblas. “De bond gaf aan dat ons bezwaar weinig kans maakte omdat de scheidsrechter de eindverantwoordelijke was op het moment waarop het incident plaatsvond. Men had overigens wél begrip voor de argumenten van De Alblas. We zijn er mee klaar nu en gaan naar de nacompetitie toewerken.”

Jan Timmer

Verslaggever regio West-Alblasserwaard Mail Jan >