Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

De Kruijk, Boekhout en Kiflom weg bij SteDoCo, Yilmaz en Tokul blijven

20 jan 2016, 19.44Nieuws

HOORNAAR - Ali Yilmaz en Hakan Tokul spelen ook volgend seizoen voor topklasser SteDoCo. Beide aanvallers verlengen hun contract.

Linksbuiten Jeffrey van der Kaaij zal op voorspraak van trainer Virgil Breetveld worden opgenomen in de A-selectie. De jonge aanvaller ontwikkelt zich goed, al is hij momenteel herstellende van een knieblessure die hij opliep in een wedstrijd met het tweede elftal.

Fysieke problemen
Erik de Kruijk vertrekt bij SteDoCo. Hij gaat na drie jaar op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging. De Kruijk kwam eerder uit voor onder meer Willem II, JVC Cuijk en FC Lienden.

Wegens fysieke problemen gaat ook de van LRC Leerdam overgekomen Robin Boekhout SteDoCo verlaten. De Hoornaarse club neemt tevens afscheid van de Eritrese verdediger Essey Kiflom.