Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Den Dunnen en Drechtstreek gaan uit elkaar

13 dec 2013, 06.41Nieuws

PAPENDRECHT - Drechtstreek neemt aan het einde van het seizoen afscheid van John den Dunnen en Leo Dekker. Dit is in onderling overleg overeengekomen.

John den Dunnen heeft er straks drie jaar als trainer op zitten bij de club waar hij zijn voetbalcarrière begon. In zijn eerste jaar bij Drechtstreek was hij de assistent van Jan Kroos, waarna hij doorschoof naar de Papendrechtse hoofdmacht.

In zijn eerste seizoen als zelfstandig trainer kon Den Dunnen, in het bezit van de licentie UEFA B, hoofdtrainer zijn van Drechtstreek omdat hij dispensatie had van de KNVB. In het huidige seizoen deelt hij het trainerschap met Leo Dekker, die wel in het bezit is van de benodigde licentie.

Leo Dekker beëindigt na twee jaar zijn activiteiten als technisch coördiantor en als eindverantwoordelijke voor het eerste elftal. Hij heeft eerder al aangegeven weer open te staan voor een terugkeer als hoofdtrainer bij een nieuwe club.