Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Denny van Geffen: derde jaar Haaften

02 dec 2015, 16.29Nieuws
Denny van Geffen: derde seizoen Haaften. (archieffoto: Wim de Bruijne)

HAAFTEN - Het bestuur van zaterdagvierdeklasser Haaften heeft dinsdag met hoofdtrainer Denny van Geffen overeenstemming bereikt over contractverlenging. Van Geffen begint in de zomer van 2016 aan zijn derde seizoen bij Haaften.

Na het winnen van de eerste periodetitel is Haaften in elk geval verzekerd van het spelen van promotiewedstrijden aan het einde van dit seizoen. De club hoopt vurig de stap naar de 3e klasse te kunnen zetten.

Volgend Denny van Geffen verdient Haaften dat. "Het team werkt hard, zowel op de trainingen als in de wedstrijden. Voetballend kunnen we zeker beter. Wat dat betreft ligt er bij vv Haaften nog genoeg uitdaging voor mij om de kwaliteit die deze groep heeft, eruit te halen."