Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Denny van Geffen gaat Peursum alweer verlaten

09 jan 2018, 21.00NieuwsUpdate
(foto: Rick den Besten)

GIESSENBURG - Ondanks een doorlopend contract gaat Denny van Geffen Peursum aan het einde van het seizoen alweer verlaten.

Van Geffen tekende in Giessenburg aanvankelijk voor twee jaar, maar toch zal de samenwerking komende zomer al beëindigd worden. Beide partijen verklaren 'dit te betreuren'.

Van Geffen: "Bepaalde zaken hebben er helaas voor gezorgd dat er een vroegtijdig einde komt aan het dienstverband tussen Peursum en mij. Dat heeft onder meer te maken met mijn werksituatie, waardoor ik naar mijn idee niet de energie en aandacht kan geven aan de spelersgroep waar de jongens wel recht op hebben", legt hij uit.

Praatje
"Het komt regelmatig voor dat ik pas een paar minuten voor de training op het terrein arriveer, terwijl ik heel goed snap dat de jongens een praatje vooraf ook fijn vinden. Ik baal ervan dat ik niet kan afmaken waar ik aan begonnen ben, want als je mijn CV erop nakijkt, dan duren mijn dienstverbanden vaak gewoon drie tot vier jaar."

Van Geffen maakt in Giessenburg wel 'gewoon' het seizoen af. "Daar stonden zowel de TC, spelersgroep als ik achter. De faciliteiten bij Peursum zijn prima, ik kan er werken met een geweldige groep gasten, en nu is het gewoon zaak om dit seizoen zo goed mogelijk af te sluiten. Daar gaan we met zijn allen nog vijf maanden voor werken."

Onderhandeling
Naar verluidt is Denny van Geffen in (vergaande) onderhandeling met een club in de Bommelerwaard, waar hij als trainer eerder werkzaam was bij Kerkwijk, Nivo Sparta en Haaften. Ad van der Aa, voorzitter van de vierdeklasser, liet weten er liever niet verder inhoudelijk op in te gaan.

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >
Lees meer over : Denny van Geffen, vv Peursum