Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Derde seizoen NIVO Sparta voor Theo de Boon

11 dec 2018, 20.21Nieuws
(foto: Marco Oomen)

ZALTBOMMEL - Theo de Boon zal komende zomer aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer van de ambitieuze zaterdagtweedeklasser Nivo Sparta beginnen. De 49-jarige De Boon tekent voor een jaar bij.

De Boon staat met NIVO Sparta momenteel vierde in de 2e klasse F. Gezien de geringe achterstand op de top-3 een plek met perspectief, is de opvatting van NIVO Sparta.

Louter positieve signalen
Bert Ruijsch, bestuurslid technische zaken: "Tijdens de evaluatie van Theo de Boon waren er louter positieve signalen. Vanuit de club, maar bovenal vanuit de rest van de technische staf en de spelersgroep. Het spreekt ons daarnaast zeer aan dat De Boon onze eigen jeugdspelers durft in te passen en daarmee NIVO Sparta nog meer een jong en regionaal gezicht geeft."

De Boon, die al ruim 20 jaar trainer is, werkte eerder bij onder meer SV Meerkerk, Hardinxveld, Sleeuwijk, Nieuw-Lekkerland, TOGR, RVVH en Capelle.

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >