Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

'Dick Advocaat van de Krimpenerwaard'

16 apr 2019, 07.35Nieuws
Wijntjes Fotografie - John Wijntjes

KRIMPEN A/D LEK – Hij had nooit verwacht dat hij ooit nog als trainer in de dug-out zou zitten. Arie den Otter (72) borg in 2001 zijn trainingspak op, maar werd vorige week door het bestuur van Dilettant na het vertrek van hoofdtrainer Jan Verveer gevraagd om de honneurs waar te nemen.

,,En dan zeg je geen 'nee' tegen zo'n verzoek. Het is een tijdelijke oplossing en ik doe het niet alleen. Djilmar Lawansuka neemt de veldtrainingen onder zijn hoede. Samen maken we de opstelling.” 

Den Otter vergelijkt zich besmuikt lachend met FC Utrecht-trainer Dick Advocaat, die eveneens op hoge leeftijd vooral gras wil ruiken en langs krijtlijnen wil banjeren.

,,Ik ben de Dick Advocaat van de Krimpenerwaard. Daar zie ik wel de lol van in. In voorgaande jaren trok ik er met mijn echtgenote in de lente met de caravan op uit, maar we hebben 'm vorig jaar verkocht. Daarom heb ik nu alle tijd om me dienstbaar te maken. Dilettant was 18 jaar geleden mijn laatste club en ik maak sinds augustus 2018 deel uit van de Technische Commissie. Ik beschik over de juiste papieren om als oefenmeester aan de slag te gaan. Dat diploma geldt nog steeds.”

Pieter van der Laan

Verslaggever regio Krimpenerwaard Mail Pieter >
Lees meer over : Arie den Otter, Dilettant