Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Dilettant werkt samen met Crescendo

16 feb 2017, 09.56Nieuws

KRIMPEN A/D LEK – Vierdeklasser Dilettant gaat samenwerken met de Krimpense muziekvereniging Crescendo.

Het ruime complex aan de Tiendweg biedt Crescendo volop mogelijkheden voor uitvoeringen en optredens. Regen of geen regen: het kunstgrasveld is altijd een prima optie.

,,Voor Dilettant een zeer positieve ontwikkeling”, meent Dilettant-voorzitter Michel Hendriks: ,,Samen bieden wij prestaties op voetbal- en muziekgebied, maar óók amusement en ontspanning aan onze bezoekers. Een goede mix dus. In het kader van maatschappelijke participatie is onze doelstelling om optimaal gebruik te maken van ons sportpark.”

Crescendo komt op 8 april voor het eerst in actie. De verzorgt het ensemble de muzikale omlijsting tijdens de pauze van de derby Dilettant-Lekkerkerk. Op 17 juni wordt bij Dilettant de jaarlijkse taptoe van drumfanfare Crescendo aan het publiek gepresenteerd. Daarbij treden diverse showkorpsen op. Ook tijdens het grote Dilettant-jubileumweekend op 25 en 26 augustus zal Crescendo een uitvoering ten gehore brengen.

Pieter van der Laan

Verslaggever regio Krimpenerwaard Mail Pieter >
Lees meer over : Dilettant, Crescendo, Michel Hendriks