Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Doelman Angelo Perini gaat, Elroy Vink komt bij LRC

13 jun 2016, 21.51Nieuws
Angelo Perini met LRC O23 in actie tegen Sliedrecht O23. (foto: Rick den Besten)

LEERDAM - Angelo Perini vertrekt alsnog bij LRC Leerdam. De doelman keert terug naar GJS, de club waar vandaan hij vorig jaar de omgekeerde weg bewandelde.

LRC reageerde direct door Elroy Vink aan te trekken. Hij komt over van Kozakken Boys, waar hij twee jaar geleden één van de keepers van de selectie was. Afgelopen seizoen speelde hij met vrienden in een lager team.

Tot een week of twee geleden leek Perini nog met Roy Rijntjes de strijd onder de lat aan te gaan bij LRC. Rijntjes zag echter al af van zijn overgang van RVVH. LRC trok daarop Levey van der Meer aan. Nu maakt Perini dus ook nog plaats voor de 23-jarige Vink.