Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Doelman Lex Kramers kiest voor GJS

03 dec 2018, 16.22Nieuws
(foto: Maarten Omvlee)

GORINCHEM - Lex Kramers zal met ingang van komend seizoen spelen voor het Gorinchemse GJS. De doelman is bezig met zijn overschrijving en zal vanaf dinsdag al meetrainen met de eersteklasser.

Kramers, recent gestopt bij het Utrechtse Elinkwijk vanwege het verre reizen in combinatie met zijn werk, ziet daarmee af van een langer verblijf bij SVW. Bij de Streepjes, onder leiding van Tutu N'Dona, trainde Kramers mee sinds hij enkele weken geleden zonder club kwam te zitten.

De goalie was in de regio eerder actief voor onder meer SV Meerkerk, Unitas en Woudrichem. Bij die laatste club haalde Kramers in 2017 nog het nieuws, nadat hij in 24 competitieduels slechts 6 goals tegen kreeg en met Woerkum promoveerde naar de tweede klasse.

Leendert Kamsteeg

Assistent-webmaster. Bureauredactie. Ook inzetbaar als verslaggever. Mail Leendert >
Lees meer over : Lex Kramers, GJS, SVW