Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Drechtstreek breekt met trainer Miguel Munoz

13 nov 2018, 20.28Nieuws
Richard van Hoek Fotografie

PAPENDRECHT - Zaterdagtweedeklasser Drechtstreek heeft per direct gebroken met hoofdtrainer Miguel Munoz. Hij zal tot het einde van het seizoen worden vervangen door assistent Bart Toom en oud-speler Leon van Dalen.

'De afgelopen weken werd helaas duidelijk dat de chemie tussen trainer en spelersgroep na een succesvolle periode is uitgewerkt', meldt het bestuur van de Papendrechtse club.

‘Met Miquel hebben wij als club mooie momenten beleefd. Onder zijn leiding werd promotie naar de tweede klasse afgedwongen en werd tweemaal de plaatselijke derby gewonnen. Daarnaast heeft hij met zijn inbreng nieuwe inzichten gebracht die de vereniging in de toekomst sterker maken. We danken hem dan ook oprecht voor alle energie die hij in de club heeft gestoken.’

Drechtstreek staat momenteel elfde in de 2e klasse F met 6 punten uit 7 wedstrijden.

Na Charly Olf van Brederodes is Miguel Munoz de tweede trainer in 2F wiens contract voortijdig beëindigd wordt.

(later meer)

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >