Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Drechtstreek gaat samenwerken met FC Dordrecht

17 apr 2019, 13.53Nieuws

PAPENDRECHT - FC Dordrecht gaat voor een onbepaalde tijd nauw samenwerken met VV Drechtstreek. Hans De Zeeuw, algemeen directeur van FC Dordrecht en Alexander de Rooy, de secretaris van VV Drechtstreek, tekenden tijdens de rust van de wedstrijd FC Dordrecht – MVV Maastricht een overeenkomst in het kader van de jeugdopleiding van voetballers. Het doel van deze is de ontwikkeling van voetbaltalent in de regio Dordrecht te bevorderen.

Vanaf heden zal er in de voorbereiding van het seizoen, mits dit qua programmering van de KNVB uitkomt, een oefenwedstrijd plaatsvinden tussen FC Dordrecht en Drechtstreek. Jong FC Dordrecht zal zijn competitiewedstrijden afwerken op het complex van VV Drechtstreek.

Talenten in de jeugdopleiding van vv Drechtstreek kunnen de kans krijgen om eenmaal per week deel te nemen aan de voetbalschool van FC Dordrecht. Ten slotte zullen jeugdteams van beide ploegen oefenwedstrijden tegen elkaar spelen.