Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Drechtstreek gaat tot medio 2020 door met trainersduo Toom/Van Dalen

27 feb 2019, 18.59Nieuws
Leon van Dalen en Bart Toom. (foto: Richard van Hoek)

PAPENDRECHT - Drechtstreek heeft de contracten van hoofdtrainer Bart Toom en assistent trainer Leon van Dalen verlengd. Hierdoor blijft het huidige technische duo nog een jaar langer – tot 30 juni 2020 - actief bij de tweedeklasser.

Het duo Toom/Van Dalen staat sinds november 2018 samen voor de spelersgroep van de Papendrechters, als opvolgers van Miguel Munoz.

Het elftal dat momenteel op de 10e plaats op de ranglijst in de 2e klasse F staat, won de laatste twee wedstrijden. Op bezoek bij Roda Boys maakte Drechtstreek grote indruk door met 1-5 te winnen. Een week later werd NOAD’32 aan de zegekar gebonden.

De resultaten zorgen er volgens het bestuur van de club voor dat de spelersgroep en de trainers vol vertrouwen de rest van de competitie tegemoet zien.

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >