Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Drechtstreek strikt Marvin Straver als keeperstrainer

26 jun 2019, 23.29Nieuws
(foto: 123rf.com)

PAPENDRECHT - VV Drechtstreek is erin geslaagd om voor volgend seizoen Marvin Straver vast te leggen als keeperstrainer voor de selectieteams van de senioren en de hogere jeugdteams.

Drechtstreek heeft de ambitie om een goede ontwikkeling van de keepers te faciliteren en is dan ook blij met de komst van de voormalige keeper van De Jodan Boys. Straver beschikt over de diploma’s keeperscoach 2 en 3 en richt zijn pijlen op het uiteindelijk behalen van de Proflicentie Keeperstrainer. 

Sparta
“Ik vind het mooi om keepers met wedstrijdgerichte trainingen op zijn of haar niveau te verbeteren op het technische, motorische, fysieke en mentale vlak”, zegt Straver, die ook bij Sparta Rotterdam als keeperstrainer voor de JO8 tot JO16 blijft werken, nadat hij al eerder stage liep bij Excelsior. “Ik heb goede verhalen over Drechtstreek gehoord, dus ik kijk uit naar de samenwerking.”