Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Drie punten in mindering voor SVW en Woudrichem

15 mrt 2016, 17.47Nieuws

GORINCHEM/WOUDRICHEM - De tuchtcommissie van de KNVB heeft opnieuw forse straffen uitgesproken naar aanleiding van de gebeurtenissen na afloop van de competitiewedstrijd Woudrichem-SVW. Beide ploegen hebben drie punten in mindering gekregen.

Een eerdere uitspraak van de tuchtcommissie, waarin sprake was van vijf punten in mindering voor Woudrichem en drie punten in mindering voor SVW, werd vernietigd door de commissie van beroep. De tuchtcommissie heeft zich nu opnieuw over de zaak gebogen, met als gevolg drie punten in mindering voor zowel vv Woudrichem als SVW.

Woudrichem staat nu zesde in 3D met 15-26, SVW zevende met 19-26.

SVW-speler Maurice Schopenhouer is voor zes wedstrijden geschorst. Daarnaast is SVW wederom beboet met 200 euro en met een voorwaardelijke uit de competitiezetting tot 1 juli 2016. Gezien de zwaarte van de straffen en de eerdere uitspraak van de commissie van beroep hebben SVW en Schopenhouer reeds aangekondigd opnieuw beroep te zullen aantekenen.

(reactie vv Woudrichem volgt)