Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Drie treffers voor Willem Looijen en Jordi de Wit

06 nov 2017, 13.49Nieuws

BOMMELERWAARD - GVV’63 morste twee punten tegen SV Capelle, maar het was weer regiotopscorer Mathijs Libbers die zijn ploeg met een late treffer nog een punt bezorgde.

Hij is nog lang niet af van de familie Steenbekkers. Alem blijft maar winnen. Mats Steenbekkers scoorde twee keer en staat nu op slechts één treffer van Libbers.

Willem Looijen komt eraan, getuige zijn drie doelpunten tegen SVW. Voormalig Nivo Sparta-aanvaller en toen aangever van Looijen Jordi de Wit is nu productief namens Roda Boys. Hij schoot er ook al drie binnen.

Stehmann Sport Topscorerbokaal
Tien doelpunten: Matthijs Libbers (GVV’63).

Negen: Mats Steenbekkers (Alem).

Zeven: Bas Vos (DSC).

Zes: Lars Steenbekkers (Alem).

Vijf: Hans van de Boogaard (Alem), Willem Looijen (Nivo Sparta), Thijs Goesten (RKVSC), Christian van Aalst, Jordy de Wit (beiden Roda Boys/Bomm.).

Vier: Jeroen de Groot (Jan van Arckel), Sjors Maas (Roda Boys/Bomm.), Barend Blom (Well).

Drie: Kevin Broekmeulen (Alem), John van Balen, Jasper Gouda Quint (beiden Brakel), Dennis de Bruin (GVV’63), Lukasz Junatowski, Bas van Ruijmbeke, Bas van der Star, Jelmer Toonen (allen Hedel), Christian Broekmeulen (Heerewaarden), Nick van Eck, Aart de Jong (beiden Kerkwijk), Jasper de Wit (Nivo Sparta), Bart Goesten, Jaouad Nasreddine (beiden RKVSC), Freek van Eembergen (Roda Boys/Bomm.).

Alem droomt nu al van overwinning in Kerkdriel
Roda Boys/Bommelerwaard dendert onverminderd door. De ploeg raakt steeds beter ingespeeld. Met 6-0 winnen van het doorgaans stugge SV Meerkerk is bijzonder. De Aalstenaren slaan een serieus gat met de concurrentie.

Nivo Sparta blijft niet achter en zorgde voor een onvervalste zevenklapper tegen het zwakke SVW. Bij nummer twee Alem ging het zondag al over de kraker, op 26 november, in Kerkdriel tegen DSC. Wie had ooit gedacht dat Alem daar favoriet is.

Kontakt Bokaal
Achttien punten: Roda Boys/Bommelerwaard.

Veertien: Alem.

Twaalf: GVV’63, Hedel.

Elf: Nivo Sparta, Zuilichem.

Negen: Brakel, Jan van Arckel.

Zeven: HRC’14, RKVSC, Well.

Zes: DSC.

Vijf: Heerewaarden.

Vier: Kerkwijk.