Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Dubbele trainersfunctie bij Dubbeldam voor Richard Smaal

15 mrt 2018, 23.42Nieuws
Tijdens de Proxsys Cup zit Richard Smaal niet op de bank, maar staat hij in het veld. (foto: Rick den Besten)

DORDRECHT/ARKEL - Richard Smaal gaat volgend seizoen bij het Dordtse Dubbeldam een dubbelfunctie vervullen. Hij wordt er trainer van zowel het eerste zaterdag- als het eerste zondagelftal.

Dubbeldam zat. komt uit in de vierde klasse en Dubbeldam zon. in de derde klasse. Beide teams hebben nog promotiekansen.

Dubbeldam heeft er bewust voor gekozen één trainer aan te stellen. 'Dit biedt voordelen op het gebied van het technisch beleid, maar vooral op de doorstroming van de jeugdleden'.

De 46-jarige Richard Smaal is momenteel hoofdtrainer van ASV Arkel en eerder van Asperen. Zijn spelerscarrière voerde hem langs onder meer SVW, Unitas en FC Lienden. In de zaal was Smaal op het hoogste niveau actief.

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >
Lees meer over : Rchard Smaal, vv Dubbeldam, ASV Arkel