Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Dylan Verschoor (LRC) nu al terug bij Arkel

24 jan 2018, 19.32Nieuws

LEERDAM/ARKEL – Dylan Verschoor vertrok onlangs voortijdig bij LRC Leerdam. Hij traint inmiddels mee bij ‘zijn cluppie’ Arkel, waarvoor hij vanaf komend seizoen zal uitkomen. “Ik had het bij LRC best goed naar mijn zin, maar in het voetbal zelf was ik het plezier verloren. Het leek me beter om dan lekker naar Arkel te gaan.”

Verschoor was in Leerdam bezig aan zijn vierde seizoen. Na een mede door blessures moeizaam vorig seizoen hoopte hij dit jaar als rechtsback zijn kans te grijpen. “Dat kwam er niet van en ik zat eigenlijk alleen maar op de bank”, zegt Verschoor.

En dus besloot Dylan Verschoor terug te keren bij de club waar hij in de jeugd en één jaar in de senioren speelde. “Ik kwam daar sowieso iedere donderdag nog, dus ik ken daar iedereen”, vertelt Verschoor.

Omdat hij niet in de A-categorie mag uitkomen, blijft zijn inbreng dit seizoen beperkt tot trainingen en oefenwedstrijden. “En de jongens uit het vierde en vijfde elftal hebben al gevraagd of ik daar niet een paar keer kan meedoen, dus dat zal ik zeker doen”, aldus Verschoor. 

Maarten van Hoogevest

Verslaggever regio Leerdam Mail Maarten >
Lees meer over : Dylan Verschoor, ASV Arkel