Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Eerste sollicitanten al binnen bij Achilles Veen

06 dec 2017, 10.00Nieuws

VEEN - Achilles Veen maakte dinsdagavond bekend volgend seizoen niet verder te zullen gaan met hoofdtrainer Clemens Bastiaansen. Woensdagochtend waren de eerste sollicitaties al binnen.

,,We hebben inderdaad, zoals dat zo mooi heet, in goed overleg met Clemens besloten niet verder te gaan. De ene trainer blijft zeven jaar, de andere vier jaar en weer een andere twee jaar. Wij hebben het gevoel dat twee jaar voldoende is", zegt voorzitter Janthijs de Fijter. 

Bij Achilles Veen hebben ze nog geen nieuwe trainer op het oog, deelt De Fijter mee. ,,Het is wel een bizarre wereld, want vanmorgen toen ik de mail opende zaten de eerste sollicitanten er al bij."