Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Einde carrière voor Alex Barnhoorn (25, De Alblas)

07 mei 2018, 17.44Nieuws

OUD-ALBLAS - Aan de nog prille voetbalcarrière van De Alblas-speler Alex Barnhoorn is zaterdag definitief een einde gekomen.

In het duel met Leerdam Sport (10-0) ging het voor Barnhoorn opnieuw mis. Voor de tweede keer in korte tijd heeft de pas 25-jarige aanvaller een ernstige blessure aan zijn knie opgelopen.

"Gisterenmiddag lag ik op het veld, wetende dat het mijn laatste wedstrijd was. 25 jaar vind ik zelf nog veel te jong om te stoppen. Nu zal ik mij moeten overgeven aan het feit dat het simpelweg niet meer kan", liet hij gisteravond nog op Facebook weten. 

"Ik wil iedereen bedanken die mij heeft gesteund binnen en buiten het veld. De Alblas, De Zwerver en iedereen die deze clubs een warm hart toedraagt, bedankt en hopelijk tot snel!", besloot hij.

Leendert Kamsteeg

Assistent-webmaster. Bureauredactie. Ook inzetbaar als verslaggever. Mail Leendert >
Lees meer over : Alex Barnhoorn, De Alblas, De Zwerver