Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Einde carrière voor Sleeuwijk-doelman Corné Dekker

31 okt 2016, 21.50Nieuws
(foto: vv Sleeuwijk)

SLEEUWIJK - De actieve carrière van Sleeuwijk-doelman Corné Dekker zit erop. Zijn gekwetste enkel staat een vervolg in de weg.

Dekker (29) debuteerde in 2007 onder Dries Bos in de hoofdmacht van Sleeuwijk. Onder Arjan de Vries groeide hij uit tot een vaste waarde en speelde hij in drie seizoenen 75 wedstrijden. Daarna vertrok de doelman naar Almkerk, om na twee seizoenen weer terug te keren bij Sleeuwijk. Na zijn terugkeer kwam hij slechts twee duels voor de witzwarten uit.

Nieuwe operatie
Op 25 augustus 2015 ging het helemaal mis. Corné Dekker brak in de bekerwedstrijd tegen Veerse Boys zijn rechterenkel op twee plaatsen en scheurde zijn enkelbanden. Na een lange revalidatie probeerde de doelman dit seizoen weer aan te sluiten bij de selectie, maar tevergeefs. Hij bleef last houden en werd bijna twee weken geleden opnieuw geopereerd. Er werden botvergroeiingen en littekenweefsel weggehaald, maar er werd ook meer kraakbeenschade aangetroffen dan verwacht. Hierdoor is een rentree uitgesloten.

 

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >