Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Einde seizoen voor Peter van Daalen (Zuilichem)

23 apr 2019, 12.48Nieuws

ZUILICHEM – Zuilichem kan in de laatste drie wedstrijden geen beroep doen op Peter van Daalen. Hij liep zaterdag een schorsing op van evenzoveel duels.

In die thuiswedstrijd tegen SVS’65 ging Van Daalen tien minuten voor tijd over de schreef. Het leverde hem een directe rode kaart op, waarna Zuilichem de wedstrijd met tien man eindigde. De thuisploeg verloor met 3-2 van de formatie uit Spijk.

De manschappen van trainer Nabil Bouchlal bezetten met nog drie wedstrijden te spelen de vijfde plaats in de vierde klasse D, maar er zijn een aantal kapers op de kust die Zuilichem nog uit de top-vijf willen drukken. Zelf gaat Zuilichem zaterdag op bezoek bij Rhelico, dat momenteel twee na laatste staat.

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >