Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Einde voetballoopbaan voor Marek Verweij (Heukelum)

15 aug 2018, 11.29Nieuws

HEUKELUM – Aan de carrière van voetballer Marek Verweij is al op 26-jarige leeftijd een eind gekomen. Een slepende knieblessure dwingt de middenvelder van Heukelum per direct te stoppen.

“En dat is heel, heel zuur”, zegt Verweij, voor wie de beslissing niet helemaal onverwacht kwam. “Een jaar of vijf geleden raakte ik met Leerdam Sport tegen mijn oude club Hardinxveld zwaar geblesseerd. Bij de operatie daarna is tachtig procent van mijn meniscus verwijderd. Toen zeiden de artsen al dat ik niet lang meer kon voetballen.”

Kunstgras
Verweij is er achteraf best blij mee dat hij het toch nog zo lang vol hield. “Maar ik had echt nog gehoopt dit jaar te kunnen voetballen. Afgelopen seizoen heb ik bijna alles kunnen spelen, al had ik vooral na wedstrijden op kunstgras wel veel last. Na de oefenwedstrijd bij JSV Nieuwegein een paar weken geleden was het wel heel erg en besloot ik weer naar het ziekenhuis te gaan. Op de MRI-scan van vorig jaar kon de arts al genoeg zien: einde verhaal”, zegt Verweij, die verder ook nog voor LRC Leerdam uitkwam.

Assisteren
Verweij gaat zich nu richten op een trainerscarrière, maar neemt geen overhaaste beslissingen. “Ik heb mijn TC-3 al, maar kan me helaas dit jaar niet meer inschrijven voor TC-2. Misschien ga ik Marco Verbeek wat assisteren bij Heukelum. Ik voel me nu echter nog vooral voetballer, dus ik moet even de tijd nemen om dat los te laten.”

Maarten van Hoogevest

Verslaggever regio Leerdam Mail Maarten >