Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

En dat is zeven voor Leerdam Sport: Yasin Uluman

13 mrt 2018, 00.02Nieuws

LEERDAM - Yasin Uluman is de zevende aanwinst van Leerdam Sport'55 voor volgend seizoen. De 21-jarige spits komt over van FC Engelen.

Vorig seizoen werd Uluman met 35 goals topscorer van de regio Den Bosch en werd hij tijdens het 073VoetbalGala uitgeroepen tot het grootste talent van de regio.

Yasin Uluman liep stage bij Antalyaspor O21 en trainde mee met Kemersport in Turkije. Hij kwam terug met 'lege handen', maar was een ervaring rijker. Een aanbieding van Diyarbakirspor legde de jonge goalgetter naast zich neer.

Yasin Uluman op de website van Leerdam Sport: “Ik heb gekozen voor Leerdam Sport’55 omdat ik tijdens het eerste gesprek al een thuisgevoel kreeg. Ik ken de omgeving en een paar mensen rondom de club. De visie van Leerdam Sport vind ik uitdagend en ik zou graag naamsbekendheid in een andere regio willen krijgen.”

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >
Lees meer over : Yasin Uluman, Leerdam Sport'55