Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Erik Kerkhoven bij Schelluinen herenigd met Laurens Lingen

15 mei 2019, 22.10Nieuws

SCHELLUINEN – Ridderkerker Erik Kerkhoven maakt komend seizoen deel uit van de A-selectie van derdeklasser Schelluinen. Hij wordt op sportpark Scalune herenigd met zijn voetbalmaatje Laurens Lingen.

Lingen (25) streek drie jaar geleden neer bij de blauwwitten, toen hij zijn trainer Wout Lems van Rijsoord 2 volgde. De aanvallende middenvelder scoorde in twee jaar tijd aan de lopende band. Dit voetbaljaar is Lingen in verband met een verbouwing van zijn toekomstige woning nauwelijks te zien aan de Sportlaan.

Maar daar gaat vanaf augustus 2019 verandering in komen, nu hij zijn 24-jarige voetbalvriend Erik Kerkhoven heeft overgehaald om bij vv Schelluinen te gaan voetballen. Een langgekoesterde wens voor beide Ridderkerkers, die al wel samen in de zaal actief zijn.  De defensief ingestelde middenvelder zal een welkome versterking zijn voor Schelluinen. Kerkhoven genoot namelijk zijn opleiding bij Jong Sparta en voetbalde vervolgens bij RVVH en Rijsoord.

De laatste anderhalf jaar was Kerkhoven op het veld minder actief, na de zomervakantie trekt hij met zijn boezemvriend Laurens Lingen de kicksen weer aan.

Theo Sprong

Verslaggever regio Alblasserwaard Mail Theo >