Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Erwin Verheij nieuwe hoofdtrainer SV Noordeloos

11 jun 2018, 19.07Nieuws

NOORDELOOS - Erwin Verheij uit Wijk en Aalburg is met ingang van komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van zaterdagvierdeklasser SV Noordeloos.

SV Noordeloos moest op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer toen club en Laurens Gerlich besloten er tóch geen vierde seizoen aan vast te plakken.

De keuze is gevallen op de 41-jarige Erwin Verheij, zo maakte SV Noordeloos maandag bekend. Verheij was trainer bij WSV Well, Woudrichem JO19, ONI en het tweede elftal van Almkerk. Als speler kwam hij uit voor WSV Well en NOAD'32.

Willem Kooijman blijft volgend seizoen trainer van SV Noordeloos 2, Eimert van de Griend heeft bijgetekend als damestrainer.

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >