Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Fabian Korporaal verruilt NEC voor ASWH

19 mrt 2018, 20.32Nieuws

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Fabian Korporaal zal volgend seizoen uitkomen voor ASWH. De 20-jarige Dordtse middenvelder komt over van NEC, waar hij in de beloften speelt.

Korporaal was twaalf jaar in de jeugdopleiding van Feyenoord actief. In die periode kwam hij ook uit voor het Nederlands elftal onder 18 jaar.

Na zijn tijd bij Feyenoord vertrok Korporaal naar FC Twente. Daar speelde hij 26 wedstrijden voor Jong FC Twente in de tweede divisie. Sinds afgelopen zomer voetbalt Korporaal bij NEC.

Fabian Korporaal treedt door zijn komst naar ASWH in de voetsporen van zijn vader Henk Paul, die ook in het eerste elftal van de Ambachtse derdedivisionist heeft gespeeld.

Lees meer over : Fabian Korporaal, ASWH, NEC