Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

FC De Rebellen op Villa Pardoesdag bij GVV'63

27 jun 2019, 07.10Nieuws

GAMEREN - Voetbalvereniging GVV'63 houdt zaterdag 29 juni voor de negende keer de Villa Pardoesdag.

GVV'63 wil hiermee geld inzamelen voor het goede doel. Bij Villa Pardoes kunnen ernstig zieke kinderen genieten van een onbezorgde vakantie. Tijdens de vorige acht edities van de Villa Pardoesdag werd in totaal ruim 165.000 euro ingezameld.

Activiteiten
Zaterdag 29 juni kunnen leden én niet-leden van GVV'63 deelnemen aan tal van (sport)activiteiten, waaronder een wandeltocht, een sponsorloop 4kids en een vierkamp. Het is de bedoeling dat alle deelnemers een bijdrage doneren.

Glenn Helder
's Middag staat een voetbaltoernooi op het programma, waaraan ook FC De Rebellen deelneemt. FC De Rebellen is een selectie van de meest markante, uitgesproken en spraakmakende voetballers van ons land. Zo zullen onder andere Geert den Ouden, Leo Koswal, Geoffrey Prommayon, Martijn Meerdink, Glenn Helder, Ricky van den Berg en Marcel Meeuwis  aanwezig zijn. De entree is gratis.

De Villa Pardoesdag wordt afgesloten met een veiling met mooie kavels.

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >