Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

FC Perkouw stelt trainersduo aan

05 jun 2019, 18.32Nieuws

BERKENWOUDE - Wouter Goossens en Frans Schaap gaan het komende seizoen aan de slag als trainers van zaterdagderdeklasser FC Perkouw.

Goossens is docent lichamelijke oefening en speelde in de hoofdmacht van Hellevoetsluis. Onder de hoede van Frans Schaap wil hij verdere stappen in het trainersvak gaan zetten.

Frans Schaap is oud-trainer van Perkouw en assisteerde het afgelopen half jaar interim-trainer Kees Smits, die de opgestapte Mark Buijs verving. Samen met Ton Trouwborst (assistent-trainer), Ries Dekker (keeperstrainer), Ton Verdoold (vlagger) en Corné van Dam (materiaalman) is de staf nagenoeg rond. Met een jonge enthousiaste groep gaat Perkouw proberen – na de uittocht van acht basisspelers - zich te handhaven in de derde klasse.

Afgelopen seizoen verliep ondanks de trainersperikelen succesvol. De dorpsclub uit Berkenwoude won de derde periodetitel, die niet verzilverd werd na het 3-0 verlies tegen Oud-Beijerland.

Wim Kroone

Verslaggever regio Krimpener- en Lopikerwaard Mail Wim >