Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

FC Perkouw versterkt zich met Wouter Bonke (Huizen)

12 mrt 2019, 09.58Nieuws

BERKENWOUDE - Een opmerkelijke nieuwkomer bij FC Perkouw. Volgend seizoen komt Wouter Bonke de gelederen versterken. Na 207 officiële duels voor GVVV op het hoogste amateurniveau en één seizoen hoofdklasse met Huizen gaat de 34 jarige Utrechtenaar in Berkenwoude aan zijn laatste kunstje beginnen, meldt Voetbal Rotterdam.

“Ik kan me voorstellen dat dit als een opmerkelijke stap wordt gezien, maar mijn vrienden Eelco van Viersen en Maarten Adriaanse lopen mij al jaren warm te maken voor deze overstap. Het lijkt mij erg leuk om in de nadagen van mijn carrière met hen samen te spelen. Ook de enorm positieve en leuke verhalen over de dorpsclub spreken mij heel erg aan. Het fanatieke zal ik toch altijd houden. Ik hoop met mijn ervaring ook ondersteunend te kunnen zijn aan de jongere spelers binnen de selectie,” aldus een enthousiaste Bonke.

Lees meer over : FC Perkouw, Wouter Bonke