Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Fenomenale traptechniek schenkt Kevin de Vries drie treffers

15 okt 2018, 12.54Nieuws

BOMMELERWAARD - Zijn traptechniek liet Kevin de Vries niet in de steek. De speler van HRC’14 scoorde in Zoelen alle drie de treffers voor de fusieclub. Voor rust vanaf de penaltystip. Na de pauze tweemaal van verderaf uit vrije trappen. Geen loepzuivere hattrick, maar wel een prestatie die er zijn mag.

Drie doelpunten ook van de voet van Jordi de Wit, de voormalig speler van VUC, OJC en Nivo Sparta was in Dordrecht tegen EBOH met drie treffers helemaal los. Het zijn voor de Roda Boys-aanvaller zijn eerste treffers van het seizoen.

Natuurlijk sluiten wij af met fenomeen Willem Looijen. Met zijn ploeg richtte hij zich in Lage Zwaluwe op met een 1-4 overwinning. Voor Looijen was het weer twee keer raak. Hij voert de spannende strijd om de Stehmann Sport Topscorersbokaal aan met zeven treffers. Thom de Looijer van Jan van Arckel, scoorde ook twee keer en staat knap tweede op de lijst.

Stehmann Sport Topscorersbokaal
Zeven doelpunten: Willem Looijen (Nivo Sparta).
Zes: Thom de Looijer (Jan van Arckel).
Vijf: Bas Vos (DSC).
Vier: Sten Pijlman (Brakel), Martijn de Wildt (Roda Boys/Bomm.), Jasper Gouda Quint (Brakel).
Drie: Lukasz Junatowski (Hedel), Kevin de Vries (HRC’14), Frenk Schaap (Nivo Sparta), Nils Loef, Jordi de Wit (beiden Roda Boys/Bomm.), Patrick Kooijman (Zuilichem).

Kontaktbokaal
Tien punten: Jan van Arckel, Roda Boys/Bomm.
Acht: Nivo Sparta.
Zeven: Alem, Brakel, DSC, HRC’14.
Vijf: Zuilichem.
Vier: Hedel, RKVSC.
Drie: Kerkwijk.
Twee: GVV’63.
Eén punt: Well.
Nul punten: Heerewaarden.