Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Ferry Meijdam (Heukelum): 'Ik wil gewoon altijd scoren'

13 sep 2017, 11.57Voorbeschouwing
(foto: Jeroen de Bruin - DBRN Fotografie)

HEUKELUM - Even was Ferry Meijdam anderhalf jaar geleden het centrum van het regionale voetbalnieuws. Zijn spectaculaire overstap vanuit de derde klasse naar IJsselmeervogels werd echter niet wat Meijdam gehoopt had.

"Ik wilde het gewoon proberen en in de voorbereiding ging het ook goed", kijkt Meijdam nog een keer terug. Vlak voor de competitiestart raakte hij echter geblesseerd. "En na zo'n grote stap is het moeilijk om weer aan te haken", zegt Meijdam. "Dan wordt het zwaar. Ik kende de cultuur niet, het is daar veel harder. Ik miste de gezelligheid en dan gaat de afstand je ook tegenstaan."

Meijdam koos voor een terugkeer naar Heukelum in de hoop weer bij het eerste aan te sluiten. De KNVB ging daar niet mee akkoord en dus werkte Meijdam zijn wedstrijden af in Heukelum 4.

Pissig
Komend jaar wil hij in de tweede klasse weer laten zien waar hij goed in is: doelpunten maken. Hij weet dat hij afhankelijk is van zijn medespelers. "Ik ben geen spits die vier man passeert, maar ik weet wel hoe ik moet lopen. Jongens als Sil van Putten en mijn broertje Benjamin moeten mij dan bedienen."

Meijdam, die afgelopen seizoen al wel met de selectie mee trainde, denkt dat Heukelum wat sterker is dan vorig jaar. "En dus zou het mooi zijn als we in de middenmoot kunnen eindigen. Hoeveel doelpunten ik ga maken? Dat weet ik echt niet. Ik wil gewoon altijd scoren. Iedere training en iedere wedstrijd. Al winnen we en geef ik twee assists, als ik dan niet gescoord heb loop ik toch pissig van het veld."

Maarten van Hoogevest

Verslaggever regio Leerdam Mail Maarten >
Lees meer over : Ferry Meijdam, vv Heukelum